het Ster-leefstijlcoach pakket

Wil je als leefstijlcoach professionele programma’s en materialen tot je beschikking hebben en samenwerken met andere leefstijlcoaches die hun vak serieus nemen? Dat kan met het Ster-leefstijlcoach aanbod.

Wat krijg je?

Binnen het Ster-leefstijlcoach pakket kun je vanaf 1 september 2022 kiezen uit twee modules:

  1. Abonnement programma’s en materialen, inclusief werksessies om daarmee optimaal (samen) te werken. Je krijgt onder meer actuele inhoud over (mentale) veerkracht tot je beschikking, maar ook een programma en materialen voor CooL.
  2. Abonnement geaccrediteerde scholing (op het gebied van o.a. leefstijl, training, coaching en Positieve Gezondheid) en intervisie. 
    Hiermee zorg je dat je je blijft ontwikkelen, de benodigde PE-punten verzamelt voor je herregistratie bij BLCN/KABIZ en geïnspireerd blijft.

Deze modules kun je los van elkaar of gecombineerd gebruiken.

Nieuwsgierig?

De komende weken verschijnt hier aanvullende informatie, onder andere over wat de beide modules precies inhouden, welke tarieven gaan gelden en wat het jaarprogramma wordt voor 2022/2023. De module programma’s en materialen omvat in ieder geval een stappenplan voor alle leefstijlcoaches die CooL willen gaan uitvoeren vanaf 1 januari 2023 zodat je je kunt voorbereiden op contractering, opzetten van samenwerkingen, deelnemerwerving en de inhoud van je programma.

Een aantal highlights uit het scholingsprogramma dat in de maak is: workshop Zingeving, workshop Dealen met Diëten en trainingen Positieve Gezondheid.

Wil je een mail ontvangen als er meer informatie beschikbaar is? Laat het weten via info@sterleefstijlcoaches.nl. Of kom rond 1 september hier terug…