Een Ster-leefstijlcoach inzetten

Ster-leefstijlcoaches worden in verschillende constructies ingezet door werkgevers en opdrachtgevers:

  1. Er zijn verschillende dienstverleners op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en arbo, die ervoor kiezen om Ster-leefstijlcoaches in te zetten binnen hun dienstverlening vanwege de vakkundigheid en de betrokkenheid die ze daarmee in huis halen.
  2. Werkgevers kunnen ervoor kiezen om een leefstijlcoach in dienst te nemen en/of een bestaande medewerker te laten scholen tot leefstijlcoach en deze dan te laten aansluiten als Sterleefstijlcoach. Vanwege het benutten van alle programma’s en expertise heeft zo’n medewerker een veel groter rendement.
  3. Werkgevers kunnen ook voor een bepaalde interventie of voor langere tijd freelance Ster-leefstijlcoaches inzetten met de gewenste talenten door op de kaart te zoeken naar een professional met de gewenste expertise.

Elke Ster-leefstijlcoach heeft als missie om mensen te helpen bij het managen van de overvloed in het dagelijks leven, of het nu gaat om een veelheid aan prikkels, verantwoordelijkheden, voedingsmiddelen of iets anders.

Bij het inzetten van een Ster-leefstijlcoach heeft u de zekerheid dat u niet afhankelijk bent van één dienstverlener, maar kan bouwen op de professionaliteit van een groep die sinds 2004 voorop loopt in leefstijlcoaching. Een Ster-leefstijlcoach werkt beter en efficiënter. Hij is kwaliteitsgeregistreerd, denkt mee en is in staat om kritische vragen te stellen.

Om de best mogelijke match te maken, is bij elke Ster-leefstijlcoach zichtbaar of er terreinen zijn waarop hij excelleert. Bijvoorbeeld in werken met grote groepen, online trainingen geven of Engelstalig werken.