E-learning Roken, Alcohol en andere verslavingen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Deze e-learning geeft je achtergrondkennis over verslaving in het algemeen en specifieke aanvullende informatie over alcoholgebruik en roken.

In de e-learning is een volledige, geaccrediteerde opleiding van Visiom opgenomen om je toe te leiden naar een registratie als gekwalificeerd Stoppen-met-Roken coach. In de e-learning leer je mensen te begeleiden bij een duurzame aanpak van hun rookverslaving.

Je zult merken dat de stof over roken in de e-learning relatief uitgebreid is vanwege de accreditatie en dat er een toets is na elk onderdeel. Wanneer je alle toetsen en de eindopdracht van deze e-learning maakt, kun je jezelf laten registreren als gekwalificeerd Stoppen-met-Roken coach. Om je registratie in de toekomst te behouden, zijn er aanvullende eisen. In de module ‘Je ontwikkeling als SMR coach’ kun je hier meer over lezen.

Wil je WEL meer leren over (stoppen met) roken, maar NIET het certificaat krijgen dat toegang geeft tot het kwaliteitsregister Stoppen met Roken begeleiding, dan hoef je de eindopdrachten niet te maken en in te leveren.

Training Inhoud

Uitklappen